Otse põhisisu juurde
Täna ja just äsja said lõpuks paika mänguväljaku reeglid. Reeglite alus on lihtne ja ilus....sepisest raamat
Naisselts teeb sügava kummarduse Jüri Kaerpõllule ja alati naistele abikäe ulatavale Peedole.
Kaunist sügist kõigile

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Raimond Valgrele pühendatud pingi avamine Nissi kirikumõisa pargis

Raimond Valgre sünnist möödus 7. oktoobril 101 aastat. Küllap on liigne mainida, et Valgre on üks tuntumaid ja armastatumaid heliloojaid, kes end eluajal tagasihoidlikkusest ise kordagi heliloojaks tituleerida ei tihanud. Raimond Valgre pink. Foto: Anu Kaljumäe Uurides helilooja eluga seonduvat ei saa me ka täna veel väga täpselt rääkida tema eluloost. See on täis müstikat ja legende nagu Raimond isegi. Tema noorusaastad möödusid Raplas ja hilisemad,  kõige loomingulisemad aastad Pärnus. Kuid teada on, et ta sündis Riisiperes, kus ta ema elas mõnda aega sugulaste juures. Raimondi vanemad ei olnud sel ajal veel abiellunud. Tema sündi Riisiperes kinnitab ka Nissi kiriku  sünnikannete sünnimeetrika. Kokkupuude meie vallaga ( Riisiperega) on põgus, võiks öelda, et isegi hetkeline, kuid ometi märgiline. Erinevate eluperioodide loomingus on tema mõjutajateks olnud naised, kellele mõeldes on sündinud imelised viisid. Paralleeli tõmmates saame ka täna öelda, et temale pühendatu

Märka koduvalla inimest - Evi Vendla

26. märtsil kl 18.00 toimub taaskord vestlusõhtu "Märka koduvalla inimest". Vestlusringis on seekord pikaaegne kultuuri- ja seltsielu edendada ning pärandkultuurihoidja Evi Vendla. Õhtut juhib Einar Kraut, toimumispaigaks Riisipere kultuurimaja. Sissepääs tasuta.

Ka unustuse jõel on kallas kahel pool...

Einar Krauti juhtimisel sai täna õhtul teoks naisseltsi traditsiooniline vestlusõhtu "Märka koduvalla inimest", kus oma elust ja tööst rääkis pikaaegne kultuuri- ja seltsielu edendaja ning pärandkultuurihoidja Evi Vendla. Saalitäie publiku hulgas oli nii Evi pereliikmeid kui häid sõpru ja töökaaslasi. Meeleolukasse pühapäevaõhtusse jagus üllatuskülalisi, kaunist muusikat ning päevakangelase nii tuttavat nakatavalt helisevat naeru. Naisselts tänab kõiki, kes kauni õhtu õnnestumisele kaasa aitasid!