Otse põhisisu juurde

Naisselts külas Munalaskme hooldekodus

Nii nagu juba mitmel eelneval aastal, käisime ka selle aasta jõulukuul külas Munalaskme hooldekodu elanikel. Külakostis sai kaasa võetud kodus küpsetatud koogid, kohv ja tee. Meiega tulid kaasa ka Riisipere lasteaia väikesed laulu- ja tantsulapsed,Turba kooli III klassi õpilane Frederik Katalsepp ning Mari-Liis Simovart ja Kersti Tšerinkova Nissi Trollidest. Laste etteasted ja kaunis pillimäng lisas iga kuulaja südamesse pisut rõõmu ja killukese jõulurahu. Kontsertile järgnes ühine kohvilaud.

Nissi Naisselts soovib Munalaskme eakatele rahulikku jõuluaega ja palju tervist uueks aastaks!




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Raimond Valgrele pühendatud pingi avamine Nissi kirikumõisa pargis

Raimond Valgre sünnist möödus 7. oktoobril 101 aastat. Küllap on liigne mainida, et Valgre on üks tuntumaid ja armastatumaid heliloojaid, kes end eluajal tagasihoidlikkusest ise kordagi heliloojaks tituleerida ei tihanud. Raimond Valgre pink. Foto: Anu Kaljumäe Uurides helilooja eluga seonduvat ei saa me ka täna veel väga täpselt rääkida tema eluloost. See on täis müstikat ja legende nagu Raimond isegi. Tema noorusaastad möödusid Raplas ja hilisemad,  kõige loomingulisemad aastad Pärnus. Kuid teada on, et ta sündis Riisiperes, kus ta ema elas mõnda aega sugulaste juures. Raimondi vanemad ei olnud sel ajal veel abiellunud. Tema sündi Riisiperes kinnitab ka Nissi kiriku  sünnikannete sünnimeetrika. Kokkupuude meie vallaga ( Riisiperega) on põgus, võiks öelda, et isegi hetkeline, kuid ometi märgiline. Erinevate eluperioodide loomingus on tema mõjutajateks olnud naised, kellele mõeldes on sündinud imelised viisid. Paralleeli tõmmates saame ka täna öelda, et temale pühendatu

Märka koduvalla inimest - Evi Vendla

26. märtsil kl 18.00 toimub taaskord vestlusõhtu "Märka koduvalla inimest". Vestlusringis on seekord pikaaegne kultuuri- ja seltsielu edendada ning pärandkultuurihoidja Evi Vendla. Õhtut juhib Einar Kraut, toimumispaigaks Riisipere kultuurimaja. Sissepääs tasuta.

Vahva kelguretk Haapsalu lahe jääl

Naisseltsi Naised proovisid pühapäeval, vahelduseks metsa- ja rabamatkadele, ära ka kelguretke Haapsalu lahe jääl. Vahva kelguretke pikkuseks oli 18 km. See oli eriline kogemus ja imeline päev, millele aitas kaasa hea ilm ja lahe seltskond. Proovi sinagi!  Kes teab, kas tuleval aastal saab ja kas meri ikka ootab? Nüüd on eesseisvaks nädalaks  "akud   laaditud", et toimekalt ja naeratusega uude nädalalõppu sõuda. Kohtume pühapäeval meie traditsioonilisel vestlusõhtul "Märka koduvalla inimest" ühe Eesti põnevaima kontrabassimängija Andi Villenthaliga.